dimecres, 14 de març del 2018

SOC FELIÇ

T’escric perquè estic contenta i em dona la gana de dir-t’ho i de fer-ho constar per escrit, perquè així ho puc recordar i ajudar-me en moments que l’eufòria no surt per enlloc.

Rebre unes paraules d’estima d’una persona que mai hagués pogut pensat que fos capaç d’expressar, no cal dir que a part de l’agradable sorpresa, i un profund agraïment, en venen ganes d’escampar-ho arreu.


Aquest és un motiu que fa que tingui ganes de cridar i com que no ho puc fer, perquè al cap i a la fi és una qüestió molt personal que a ningú interessa i fins tot qui m’envolta podria pensar que estic una mica “tocada”,  trobo que la millor manera de fer efectiu aquest bonic regal, és obeir a la crida de la mà nerviosa sobre el paper cridant con una desesperada, soc feliç!



diumenge, 4 de març del 2018

AGRAÏDA

He mirat llargament els apunts que em vas regalar, acompanyats d’una satisfactòria i amplíssima explicació i això ha fet que em sentis satisfeta d’haver  aclarit el desconeixement que tenia quan es parlava del que és un sonet.


Si sabessis com envejo la facilitat i la manera com has fet assequible que m’hagués atrevit a demanar-te que em fessis cinc cèntims del que veia que tu tenies claríssim? No obstant has iniciat un camí perillós, ja que quan tingui dubtes... hi hi hi. No pateixis, que també sabré ser prudent. Moltes gràcies Paca.


MERAVELLOSA DESCOBERTA

En el viatge al Brasil se’ns presenta l’oportunitat de fer una navegació pel riu Araguaia, llarg riu amazònic, un dels majors del Brasil. I...